(klik in uw mailbox op Afbeeldingen downloaden zodat u ze kan zien in het bericht)
Happiness is only real when shared
Van post summer blues zal geen sprake zijn en daar zorgen onze Wellbeing Heroes voor. Met onze REVA Happiness Week trappen we in september een nieuw academiejaar af. Veel joy en verbondenheid van 18 tot en met 22 september én met jou erbij!
Op de planning? Een mix van fijne collegiale events, infosessies, sportiviteit en uiteraard ook dé REVA Day (zie verder).
Ontdek het hieronder, noteer het in je agenda en schrijf je in waar nodig. De line up is nog niet helemaal volledig (o.a. locaties zijn nog niet gekend), maar updates volgen en kan je in de gaten houden op de Happiness Week pagina.
EVENTS
Vorig jaar en dit jaar in paasversie een succes, dus deze editie voor drie op drie: REVA Ontbijt op maandag 18 september, vanaf 9:00 u. in de keuken 1B3. Een heerlijke kickstart van de week!
Iedereen on track in de vakgroep, waar liggen de accenten van ons beleid en antwoorden op jouw vragen: daarvoor dient de open vakgroepvergadering, op dinsdag 19 september van 14:00 u. tot 15:30 u.
Beter goed gejat dan slecht bedacht. Niet meteen een leuze om met onderzoek te linken, maar naar analogie met de centrale en facultaire onderzoeksdag, organiseert onze CWO ook een Research Day op woensdagvoormiddag 20 september. Alles over het onderzoek in onze vakgroep, op smaak gebracht met een flinke touch outreach.
Sla op in mijn agenda.
We houden van een goeie woordspeling, maar nog meer van een gezellige drink. Enter Graspéro op woensdag 20 september vanaf 16:30 u. in het groen van de campus.
Sla op in mijn agenda.
En nog een all week activiteit: de Secret Hero. Wat? Dat is nog geheim, maar zie het als onze versie van Secret Santa.
Doe je mee? Schrijf je hier in!
INFOSESSIES
Enkele nieuwigheden of handvaten die jouw loopbaan versterken: enkele infosessies in de aanbieding.

Op maandag 18 september van 14:00 u. tot 15:30 u. nodigen we de collega's van PhD Career Hub uit.
In het eerste hybride deel geven ze algemene informatie waarvoor de PhD Career Hub en Postdoc Talent Management staan, met een korte uiteenzetting over de huidige situatie van onderzoekers en loopbaanperspectieven binnen én buiten de academische wereld. Het tweede fysieke deel houdt een aantal korte oefeningen omtrent loopbaanmogelijkheden in. Interessant voor postdocs en afrondende predocs!
Sla op in mijn agenda.
Tijdens onze Happiness Week opent de faculteit opnieuw hun onderwijs pop-up helpdesk, elke werkdag van 9:00 u. tot 17:00 u. in vergaderzaal 3.1 (3K3), tot en met 29 september. Prangende onderwijsvraag of issue, you know the way!

Je kan je ook inschrijven voor een onderwijsworkshop:
Handige tips en tricks over hoe je wetenschapscommunicatie aanpakt op LinkedIn leer je in de facultaire infosessie Your first steps as a researcher on LinkedIn, op dinsdag 19 september van 12:00 u. tot 13:30 u.
SPORT
Een verkwikkende Zumba middagpauze, gegeven door onze fantastische inhouse instructrice Anke Adriaansen? Gratis en voor niets op dinsdag 19 september van 12:00 u. tot 13:00 u.
Sla op in mijn agenda.
De race richting top acht woedt volop, maar de strijd barst pas echt los tijdens de Happiness Week met de REVA Pong Finals. Wie wordt de laureaat van de eerste editie van ons tafeltennistornooi, ondertussen internationaal al geroemd als de vijfde Grand Slam? Planning volgt, maar de supporters zorgen voor de beleving!
Samen lopen, fietsen, kubben of zweten tijdens een workout? Het initiatief wordt genomen binnen de bestaande WhatsApp sportgroepen!
Af en toe eens een ommetje naar het koffietoestel is goed, maar tijdens de (zittende) werkdag moeten we aandacht blijven hebben om voldoende te bewegen. Een laagdrempelige Bureaufit Challenge wordt ook in de Happiness Week geweven.
REVA DAY
"The purpose of art is washing the dust of daily life off our souls", wist Picasso al en voor onze REVA Day op donderdagnamiddag 21 september gaan wij de artistieke tour op. De zuilen van de Aula met Samsonworst bekleden is wat over the edge, we houden het kleinschaliger maar leuker! 

Let your fantasy flow! Schrijf je hier in!
Sharepoint GE37
Facebook
Flickr
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram